laptop

 

Contactgegevens:

  • Reparatie Plus
  • Industrieweg 3f
  • 8263AA Kampen
  • T: 038-386 10 51

Aangesloten bij:

ICT WAARBORG

Meest bekeken

Laptop kapot

Is uw laptop kapot? Hij start niet meer op? Geeft geen beeld meer? Maakt rare geluiden? Of heeft u een ander probleem met uw laptop?

Het is van groots belang dat er een juiste diagnose wordt gesteld van de mankementen van uw laptop, wij hebben reeds ervaring in de reparatie van laptops sinds 2003 en repararen uw laptop tot op het moederbord niveau.

Wilt u exact weten wat er mankeert aan uw laptop? Vul een reparatieaanvraag in en wij sturen u per omgaande ons gratis antwoordnummer om uw laptop naar toe te sturen zodat wij binnen 1 werkweek u een exacte diagnose kunnen geven van de mankementen.

In principe kunnen wij elke laptop repareren. Ongeacht het merk. Wij doen onder andere veel laptop reparaties voor: Acer, BenQ, Compaq, Dell, Sony, Fujitsu Siemens, Gateway, HP, IBM, toshiba, Micropoint, Asus, Medion, Topline, Laser, Promedion, MSI.

Wij repareren onder andere schermen, oplaadpunten, toetsenborden, inverters, covers en kunnen uw laptop weer up-to-date maken en desgewenst herinstalleren.