laptop

 

Contactgegevens:

  • Reparatie Plus
  • Industrieweg 3f
  • 8263AA Kampen
  • T: 038-386 10 51

Aangesloten bij:

ICT WAARBORG

Meest bekeken

HDD Data Recovery

U bent gegevens kwijt van uw harde schijf? U heeft per ongeluk gegevens verwijderd en kunt ze niet meer terug vinden? Uw laptop is defect, maar u wilt toch uw gegevens terughalen? Uw harde schijf per ongeluk geformatteerd?

Reparatie Plus heeft jarenlange ervaring met Data Recovery, het herstellen van verloren gegevens van uw harde schijf, of dit nou een laptop schijf is, computer schijf, server schijf of welk type schijf dan ook. In het geval van een defecte harde schijf hebben wij een historie opgebouwd met een succesrate van 60%. Dit betekent dat wij in 60% van de gevallen dat een harde schijf stuk is geraakt wij nog data hebben kunnen redden.

In het geval van goed werkende harde schijven maar met verwijderde bestanden of na formattering van de hardeschijf hebben wij een succesrate van 80% retrieval van de gegevens.

De kosten? 

U betaalt per geretourneerde GB aan data € 0,90.

Wenst u een extra harde schijf te ontvangen in een bracket (aan te sluiten via een USB poort) met uw data? Dan betaalt u een extra van € 0,20 per GB.

Hoeft u geen extra harde schijf / externe harde schijf met uw gegevens? Dan bieden wij u de bestanden gratis ter download aan via internet, op CD's of op uw eigen harde schijf.

Prijzen zijn exclusief btw en exclusief verzendkosten.

U kunt uw harde schijf, computer of laptop GRATIS opsturen naar ons antwoordnummer, neem contact met ons op voor meer informatie.