Reparatie Plus - Nieuwsarchief http://www.reparatieplus.nl/articles Nieuwsarchief nl-nl Thu, 21 Feb 2019 16:04:48 0200 http://www.reparatieplus.nl/articles/rss reparatieplus Zercom Eindhoven http://www.reparatieplus.nl/articles/view/zercom-eindhoven Zercom Computers uit Eindhoven is failliet. De webwinkel voor computers is naar eigen zeggen na ‘tien jaar trouwe dienstverlening getroffen door de recessie.’

 
Via: Emerce

Gedurende de garantie periode van door Zercom geleverde producten zullen wij dealers en klanten geen onderzoekskosten berekenen. Het overleggen van een kopie van de aankoopfactuur kan gevraagd worden. Kan hier niet aan voldaan worden, zal deze regeling vervallen.
 
Heeft u een Zercom product met defecten? Wij zullen onze uiterste best doen u te helpen uw klachten op te lossen. Van de door Salland Automatisering geleverde merken is nog menig onderdeel leverbaar vanaf de fabrikant, denk aan merken als HPDellToshiba,Samsung en anderen.
 
Wij repareren onder andere oplaadpuntenvideokaarten (zonder moederbord replacement), moederborden, herinstallaties,beeldscherm vervanging en vele andere soorten laptop reparaties
 
Neem contact met ons op, of meldt uw Zercom product direct aan voor reparatie.

 

]]>
Wed, 31 Jul 2013 09:49:23 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/zercom-eindhoven
Salland Automatisering http://www.reparatieplus.nl/articles/view/salland-automatisering Computerwinkel Salland won in 2006, 2008, 2009, 2010 én in 2012 de Hardware.Info Awards voor beste online hardware shop. Het bedrijf uit Raalte zal echter spoedig tot een eind komen, want volgende week maandag of dinsdag zal het faillisement van zowel Salland als het bijbehorende Flevo worden uitgesproken, aldus directeur en oprichter Ben Oosterveen.

Via: Hardware.info

Gedurende de garantie periode van door Salland Automatisering geleverde producten zullen wij dealers en klanten geen onderzoekskosten berekenen. Het overleggen van een kopie van de aankoopfactuur kan gevraagd worden. Kan hier niet aan voldaan worden, zal deze regeling vervallen.
 
Heeft u een Salland Automatisering product met defecten? Wij zullen onze uiterste best doen u te helpen uw klachten op te lossen. Van de door Salland Automatisering geleverde merken is nog menig onderdeel leverbaar vanaf de fabrikant, denk aan merken als HP, Dell, Toshiba, Samsung en anderen.
 
 
Neem contact met ons op, of meldt uw Salland Automatisering product direct aan voor reparatie.
]]>
Wed, 31 Jul 2013 09:47:11 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/salland-automatisering
Windows 7 Update KB2823324 zorgt voor problemen http://www.reparatieplus.nl/articles/view/windows-7-update-kb2823324-zorgt-voor-problemen Microsoft heeft een nieuwe patch die via Windows Update werd verspreid teruggetrokken, na meldingen van BSOD's. Ook zou de update software van andere leveranciers in de war schoppen.

Een patch die via Windows Update is verspreid, zorgt voor een Blue Screen of Death (BSOD) en Microsoft heeft daarom een bulletin uitgegeven met advies hoe de update verwijderd kan worden, bijvoorbeeld door een eerder herstelpunt te kiezen. Ook is de patch verwijderd uit Windows Update.

Botsing met Kaspersky
Het probleem treft niet alle gebruikers en het lijkt vooralsnog te gaan om Windows 7-systemen in Brazilië, maar er zijn ook meldingen van problemen bij gebruikers die Win7 in een VMware-omgeving draaiden. Het probleem trad op na het uitrollen van update KB 2823324.

De update blijkt ook te botsten met andere software, waaronder Kaspersky Antivirus. Op een ondersteuningspagina van Microsoft meldt de softwaregigant dat het meldingen kan opleveren die stellen dat de licentie niet meer geldig is. Andere gebruikers melden dat elke keer dat het systeem wordt gestart chkdsk wordt gedraaid.

Update niet installeren
Kaspersky raadt gebruikers aan om de update niet te installeren. "Chkdsk wordt elke keer dat het besturingssysteem wordt gestart gedraaid op computers met Kaspersky Anti-Virus version 6.0.4.1424, 6.0.4.1611 voor Windows-pc's en - servers, en bij Kaspersky Endpoint Security 8 voor Windows, versie 8.1.0.831" meldt Kaspersky.

In februari was het nog andersom, toen nog nekte een update aan software van Kaspersky de netwerkverbindingen van systemen met Windows XP en Windows 7.

Dit is de tweede keer dit jaar dat er iets mis is met een patch die via Windows Update wordt verspreid. Minder dan twee maanden geleden zorgde een automatische update ook al voor problemen. Gebruikers meldden toen BSOD's na het uitrollen van patch KB 2670838.

]]>
Sun, 14 Apr 2013 22:03:36 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/windows-7-update-kb2823324-zorgt-voor-problemen
Q-Force gestopt http://www.reparatieplus.nl/articles/view/q-force-gestopt Q-Force, een laptopmerk uit Belgie, bekend om haar configureerbare laptops, is afgelopen week gestopt met haar bedrijfsactiviteiten. 
Gedurende de garantie periode van de Q-Force notebooks zullen wij dealers en klanten geen onderzoekskosten berekenen. Het overleggen van een kopie van de aankoopfactuur kan gevraagd worden. Kan hier niet aan voldaan worden, zal deze regeling vervallen.

Heeft u een Q-Force laptop met defecten? Wij zullen onze uiterste best doen u te helpen uw klachten op te lossen, menig onderdeel is nog leverbaar van het merk Q-Force, aldaar veelal hun basis kwam van een aantal vaste fabrikanten, als Clevo en Mitac, of alternatieve onderdelen waardoor uw Q-Force Laptop alsnog weer repareerbaar en volledig bruikbaar kan zijn.

Wij repareren onder andere oplaadpuntenvideokaarten (zonder moederbord replacement), moederborden, herinstallaties,beeldscherm vervanging en vele andere soorten laptop reparaties

Neem contact met ons op, of meldt uw xxodd laptop direct aan voorreparatie.

 

]]>
Wed, 3 Apr 2013 22:34:41 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/q-force-gestopt
Vebe Beheer failliet http://www.reparatieplus.nl/articles/view/vebe-beheer-failliet  Vebe Beheer, het bedrijf achter een reeks van computerverkoopsites, is na een groot aantal klachten en het royement door de Stichting Thuiswinkel Certificaat, failliet verklaard.

Vebe Beheer uit Woerden voerde sites als Laptopmaxx, Gebruiktenotebook, ABCToner en Laptopbeter. Begin december werden Laptopbeter en Laptopmaxx al geschorst door de Stichting Thuiswinkel Certificaat vanwege aanhoudende klachten van consumenten en slechte communicatie. Telefonisch was het bedrijf niet te bereiken en op mail werd niet gereageerd.

Via: Emerce

Gedurende de garantie periode van de Vebe Beheer geleverde systemen zullen wij wederverkopers en klanten geen onderzoekskosten berekenen. Het overleggen van een kopie van de aankoopfactuur kan gevraagd worden. Kan hier niet aan voldaan worden, zal deze regeling vervallen.
Het kan voorkomen dat er binnen de officiele fabrieksgarantie daarvan gebruik gemaakt zal worden.

Heeft u een Vebe Beheer systeem met defecten? Wij zullen onze uiterste best doen u te helpen uw klachten op te lossen, menig onderdeel is nog leverbaar van de door VEBE Beheer geleverde systemen, met meer dan 10.000 gebruikte laptop onderdelen voorraadig zijn wij sinds 2003 in staat onze klanten snel, efficient en voordelig te helpen.

Wij repareren onder andere oplaadpuntenvideokaarten (zonder moederbord replacement), moederborden, herinstallaties,beeldscherm vervanging en vele andere soorten laptop reparaties

Neem contact met ons op, of meldt uw laptop direct aan voor reparatie.

PS. Vermeld bij uw aanmelding altijd dat u VEBE Beheer klant bent geweest.

 

 

]]>
Mon, 9 Jan 2012 16:31:57 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/vebe-beheer-failliet
OBCS gestopt http://www.reparatieplus.nl/articles/view/obcs-gestopt OBCS een leverancier van notebooks aan particulieren, scholen en bedrijven is recentelijk gestopt met leveren van producten. Aldaar er geen enkele duidelijkheid bestaat over eventuele afhandeling van service, support, garantie en/of reparaties biedt ReparatiePlus OBCS klanten het volgende aan:


Gedurende de garantie periode van de OBCS geleverde systemen zullen wij wederverkopers en klanten geen onderzoekskosten berekenen. Het overleggen van een kopie van de aankoopfactuur kan gevraagd worden. Kan hier niet aan voldaan worden, zal deze regeling vervallen.
Het kan voorkomen dat er binnen de officiele fabrieksgarantie daarvan gebruik gemaakt zal worden.

Heeft u een OBCS.nl systeem met defecten? Wij zullen onze uiterste best doen u te helpen uw klachten op te lossen, menig onderdeel is nog leverbaar van de door OBCS geleverde systemen, met meer dan 10.000 gebruikte laptop onderdelen voorraadig zijn wij sinds 2003 in staat onze klanten snel, efficient en voordelig te helpen.

Wij repareren onder andere oplaadpuntenvideokaarten (zonder moederbord replacement), moederborden, herinstallaties,beeldscherm vervanging en vele andere soorten laptop reparaties

Neem contact met ons op, of meldt uw laptop direct aan voor reparatie.

PS. Vermeld bij uw aanmelding altijd dat u OBCS klant bent geweest.

]]>
Tue, 8 Nov 2011 21:51:17 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/obcs-gestopt
Hoofdchip vervangen http://www.reparatieplus.nl/articles/view/hoofdchip-vervangen Vaak horen wij klachten van onze klanten met een algemeen probleem. Dit varieert van laptops die niet meer opstarten, of na enkele seconden weer opnieuw opstarten tot aan laptops die raar beeld geven, storingen geven of waarbij andere hardware componenten niet meer functioneren.

Dit probleem wordt veelal veroorzaakt door een defecte hoofdchip, de basischip die alle componenten in uw laptop aansturen.

Voor deze klanten is er een oplossing, deze chips zijn namelijk gewoon vervangbaar, zowel de Intel's als de Ati's zijn vervangbaar op een professionale manier.

Meer weten? Neem contact met ons op.

]]>
Mon, 20 Jun 2011 01:10:48 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/hoofdchip-vervangen
Trage pc opschonen http://www.reparatieplus.nl/articles/view/trage-pc-opschonen Microsoft is begonnen met De Schoonmaakweken, speciaal voor Windows gebruikers.

Gooi deuren en ramen open en laat die frisse wind door het huis waaien. Ook een computer kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Windows Easy Life heeft handige tips en trucs om je pc weer helemaal lentefris te maken. Grote Schoonmaak? Kleine moeite!!

Wordt je computer trager en trager? Dat kan komen doordat je ongemerkt veel bestanden opslaat die je niet meer gebruikt. Even verwijderen dus.

Gedurende het jaar download en installeer je best wat programma's die je één keer gebruikt en daarna eigenlijk niet meer. Weg ermee!

Taakbalken en andere browser toevoegingen kunnen je internet snelheid vertragen. De nieuwste versie van Internet Explorer laat je automatisch weten of een toevoeging je surfsnelheid vertraagt. Die kun je vervolgens eenvoudig uitschakelen of verwijderen.

Telkens als je je computer opstart worden automatisch programma's opgestart. Vaak is dat niet nodig. Verwijder ze uit de opstartlijst:

Hoe veilig je ook computert, je loopt altijd de kans dat je computer een virus oploopt. Geen nood, je kunt ze heel simpel verwijderen.

Via: Microsoft

]]>
Sun, 17 Apr 2011 14:38:54 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/trage-pc-opschonen
Avast update 110411-1 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/avast-update-110411-1

Door een foutieve update van de definitiebestanden beschouwde virusscanner Avast veel websites ten onrechte als geïnfecteerd met 'HTML:script-inf'. De ontwikkelaars van de antivirussoftware hebben de fout inmiddels verholpen.

Sinds een update van de virusdefinitiebestanden op maandag, beschouwde Avast veel websites en bestanden als geïnfecteerd. Dat meldden gebruikers van de antivirussoftware op diverse internetfora, waaronder GoT. Avast heeft inmiddels een nieuwe update klaargezet die het probleem met de 'false positive'-meldingen oplost.

Avast biedt op zijn blog verontschuldigingen aan en zegt de fout binnen drie kwartier te hebben opgelost. Ook meldt het antivirusbedrijf dat enkel websites abusievelijk werden aangezien als geïnfecteerd, terwijl tweaker 10K meldde dat Avast ook games in zijn Steam-directory als besmet bestempelde.

Via: Tweakers

Update: Er is inmiddels een oplossing beschikbaar.

]]>
Wed, 13 Apr 2011 21:47:21 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/avast-update-110411-1
Pc4Everyone gestopt http://www.reparatieplus.nl/articles/view/pc4everyone-gestopt

PC4Everyone een leverancier van gebruikte en demo notebooks aan particulieren, scholen en bedrijven is naar eigen zeggen op 29 maart jongstleden gestopt met haar leveringen. Aldaar er geen enkele duidelijkheid bestaat over eventuele afhandeling van service, support, garantie en/of reparaties biedt ReparatiePlus Pc4Everyone klanten het volgende aan:

Gedurende de garantie periode van de PC4Everyone geleverde systemen zullen wij wederverkopers en klanten geen onderzoekskosten berekenen. Het overleggen van een kopie van de aankoopfactuur kan gevraagd worden. Kan hier niet aan voldaan worden, zal deze regeling vervallen.

Heeft u een Pc 4 Everyone systeem met defecten? Wij zullen onze uiterste best doen u te helpen uw klachten op te lossen, menig onderdeel is nog leverbaar de door Pc4Everyone geleverde systemen, met meer dan 10.000 gebruikte laptop onderdelen voorraadig zijn wij sinds 2003 in staat onze klanten snel, efficient en voordelig te helpen.

Wij repareren onder andere oplaadpunten, videokaarten (zonder moederbord replacement), moederborden, herinstallaties, beeldscherm vervanging en vele andere soorten laptop reparaties

Neem contact met ons op, of meldt uw laptop direct aan voor reparatie.

PS. Vermeld bij uw aanmelding altijd dat u Pc4Everyone klant bent geweest.

]]>
Wed, 30 Mar 2011 20:57:07 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/pc4everyone-gestopt
Windows 7 Service Pack 1 Update http://www.reparatieplus.nl/articles/view/windows-7-service-pack-1-update Gebruikers van Windows 7 krijgen te maken met kritieke fouten en een eindeloos heropstartend systeem, na installatie van het eerste servicepack.

Microsoft rolde vorige maand het eerste servicepack (SP1) uit voor Windows 7 en Server 2008 R2. Op de supportforums van Microsoft maken gebruikers sindsdien melding van uiteenlopende problemen.

Kritieke fout
Gebruikers van een OEM-computer die verbonden is met een server waarop Windows Server Update Services (WSUS) draait, klagen na installatie van SP1 over een kritieke fout tijdens het opstarten met foutmelding 0xc00000034.

Microsoft raadt mensen die dit probleem hebben aan om terug te keren naar een herstelpunt waarop SP1 nog niet geïnstalleerd was. Lukt dit niet, wat niet zo verwonderlijk is aangezien je systeem niet meer wil opstarten, dan kun je via een kunstgreep in het register de problemen oplossen.

Oorzaak onbekend
Een medewerker van Microsoft geeft op het forum toe dat de technologiegigant de oorzaak van deze foutmelding nog niet achterhaald heeft. Dat merkt de Britse technologiesite The Register op.

Een andere foutmelding waar op het supportforum veelvuldig melding van wordt gemaakt is ‘error C000009A’, gevolgd door een eindeloze rebootloop. Deze foutmelding zou voorkomen bij gebruikers die meerdere taalpakketten op hun systeem hebben geïnstalleerd.

Een voorlopige oplossing is je systeem herstellen naar een punt waarop SP1 nog niet geïnstalleerd was, alle bijkomende taalpakketten verwijderen en vervolgens SP1 opnieuw installeren.

Bron: ZDNet

]]>
Tue, 15 Mar 2011 10:17:42 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/windows-7-service-pack-1-update
xxodd-failliet http://www.reparatieplus.nl/articles/view/xxodd-failliet

XXODD, een laptopmerk uit Nederland, bekend om haar configureerbare laptops, is dinsdag 2 november 2010 failliet verklaard. Het bedrijf kampte al een tijd met verliezen en een teruglopende omzet door de economische crisis

XXODD was een merk van de distribiteur XS2 Europe B.V. en verkocht sinds 1998 haar laptops in Nederland via een eigen website, maar voornamelijk via een uitgebreid dealernetwerk.Via: ICTWaarborg

Gedurende de garantie periode van de XXODD notebooks zullen wij dealers en klanten geen onderzoekskosten berekenen. Het overleggen van een kopie van de aankoopfactuur kan gevraagd worden. Kan hier niet aan voldaan worden, zal deze regeling vervallen.

Heeft u een XXODD laptop met defecten? Wij zullen onze uiterste best doen u te helpen uw klachten op te lossen, menig onderdeel is nog leverbaar van het merk XXODD, aldaar veelal hun basis kwam van een aantal vaste fabrikanten, als Clevo en Mitac, of alternatieve onderdelen waardoor uw XXODD Laptop alsnog weer repareerbaar en volledig bruikbaar kan zijn.

Wij repareren onder andere oplaadpunten, videokaarten (zonder moederbord replacement), moederborden, herinstallaties, beeldscherm vervanging en vele andere soorten laptop reparaties

Neem contact met ons op, of meldt uw xxodd laptop direct aan voor reparatie.

]]>
Wed, 3 Nov 2010 22:15:23 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/xxodd-failliet
Laptoponderdelen bestellen http://www.reparatieplus.nl/articles/view/laptoponderdelen-bestellen U bent op zoek naar een onderdeel voor uw laptop (of eventueel computer of beamer)? Vanaf heden heeft u bij ReparatiePlus tevens de mogelijkheid direct online meer dan 100.000 onderdelen te bestellen via onze onderdelen webwinkel.

Binnenkort zult u ook ons assortiment gebruikte onderdelen tegenkomen via de gebruikte sectie van onze webwinkel.

Kunt u uw product / onderdeel niet vinden? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

]]>
Tue, 6 Jul 2010 13:00:38 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/laptoponderdelen-bestellen
Vernieuwd ontwerp http://www.reparatieplus.nl/articles/view/vernieuwd-ontwerp Op 5 november jongstleden melden wij u het goede nieuws dat we een volledige nieuwe website hadden gelanceerd.

Vandaag, 23 april melden we het opnieuw. Echter, ditmaal is enkel het ontwerp gewijzigd, reden hiervoor is de binnenkort te lanceren webwinkel voor laptop, computer en beameronderdelen en accessoires om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn.

]]>
Fri, 23 Apr 2010 14:39:44 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/vernieuwd-ontwerp
PC's onbruikbaar door fout McAfee http://www.reparatieplus.nl/articles/view/pc-s-onbruikbaar-door-fout-mcafee Door een fout in een update van een virusscanner van McAfee is een nog onbekend aantal computers bij bedrijven beschadigd geraakt. Dat meldde de databeveiligingssite Security.nl woensdag. Mogelijk gaat het om een wereldwijd probleem.

Volgens Wilbert de Vries, hoofdredacteur van de ICT-nieuwssite Tweakers.net, kunnen potentieel tienduizenden computers zijn geraakt. ,,In theorie kan het gaan om alle computers die op Windows draaien'', aldus de Vries. Het zou gaan om de zakelijke virusscanner van McAfee, die het bestand 'svchost.exe' als besmet beschouwt. Door het verwijderen of in quarantaine plaatsen van het bestand kan het systeem te kampen krijgen met het willekeurig herstarten van de computer.

Bij veel bedrijven, waaronder het ANP, zijn PC's (desktops en laptops) onbruikbaar geworden. McAfee heeft inmiddels een speciale pagina op zijn site ingericht met een oplossing voor het probleem. Maar het is nog onduidelijk hoe snel het euvel opgelost kan worden. ,,De meeste mensen kunnen niet eens inloggen voordat het systeem zichzelf uitschakelt, dus kunnen ze geen e-mail lezen over hoe ze dit kunnen oplossen'', aldus een systeembeheerder op Securiy.nl.

Op het forum van Tweakers melden bezoekers dat de problemen zich vanaf ongeveer 16.00 uur voordoen, waarbij de problemen beperkt lijken tot systemen met Windows XP en mogelijk ook Windows 2000 en Windows Vista.

Via: Telegraaf.nl

De oplossing? Check McAfee.com

]]>
Wed, 21 Apr 2010 23:03:22 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/pc-s-onbruikbaar-door-fout-mcafee
Wederom Windows update problemen http://www.reparatieplus.nl/articles/view/wederom-windows-update-problemen Windows-update veroorzaakt BSoD

Na Patch Tuesday, afgelopen dinsdag, melden zich steeds meer gebruikers op het hulpforum van Microsoft met de melding dat hun computer niet meer wil opstarten. Microsoft heeft inmiddels gezegd dat de update inderdaad misschien een Blue Screen of Death zou kunnen veroorzaken.

Volgens Jerry Bryant, Senior Security Communications Manager Lead, heeft de update geleid tot problemen bij een beperkt aantal gebruikers. De boosdoener is naar alle waarschijnlijkheid update KB977165 (die hier beschreven is).

Microsoft zegt echter niet honderd procent zeker te weten of de problemen uitsluitend door deze fix veroorzaakt worden of dat het te maken heeft met een compatibiliteitsprobleem met bijvoorbeeld software van derden.

De update wordt inmiddels niet meer aangeboden via Windows Update. Microsoft verwijst mensen die problemen hebben naar de speciale Support-sectie op de site.

]]>
Fri, 12 Feb 2010 23:29:45 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/wederom-windows-update-problemen
Windows 7 Update KB977074 zorgt voor problemen http://www.reparatieplus.nl/articles/view/windows-7-update-kb977074-zorgt-voor-problemen Nieuwe Windows 7-update zorgt voor instabiliteit

 

windows7-nieuwe-logoDe onlangs uitgebrachte update voor Windows 7 - de KB977074 - zorgt voor problemen. De update was juist bedoeld om de stabiliteit en betrouwbaarheid van het besturingssysteem te verbeteren.
 

De update KB977074 werd eind januari uitgebracht en automatisch verspreid via Windows Update. Nu blijkt dat de update voor opstartproblemen kan zorgen bij Windows 7. Sommige machines booten niet meer, of blijven juist hangen op het moment dat het wachtwoord wordt opgegeven en de desktop zou moeten verschijnen.

In het Technet Forum van Microsoft komen klachten binnen over de update. Bij veel gebruikers blijkt dat na het deïnstalleren van de update, de problemen zijn verdwenen, wat inderdaad duidt op een fout in update KB977074.

Indien u na het installeren van deze updat ook problemen hebt, die vooral betrekking hebben op het opstarten van de Windows 7-computer, dan is het aan te raden om de update weer te verwijderen. Aangezien het hier niet om een security-update gaat, maar om een stabiliteitsupdate, is het over het algemeen veilig om update KB977074 te verwijderen. Als uw computer echter geen problemen geeft me deze update, kunt u hem gerust laten staan.

 Update verwijderen

Controleer of de update bij u is geïnstalleerd. Dat doet u als volgt:

Klik op de startknop en typ meteen de volgende opdracht in, gevolgd door de enter-toets:

geïnstalleerde updates

 
windows7-geinstalleerde-updates

 

U krijgt vervolgens een overzicht van alle in Windows 7-geïnstalleerde updates te zien. Zoek in de lijst voor het kopje 'Microsoft Windows'. Indien de update bij u is geïnstalleerd en u wilt deze verwijderen, dan dubbelklikt u op de naam van de update of klikt u met de rechter muisknop en kiest u voor 'verwijderen'.

 

windows-update-977074

Start na het verwijderen de computer opnieuw op om de wiijzigingen door te voeren.

Via: Pc-Active

]]>
Tue, 9 Feb 2010 00:30:00 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/windows-7-update-kb977074-zorgt-voor-problemen
Zepto-failliet http://www.reparatieplus.nl/articles/view/zepto-failliet

Zepto, een laptopfabrikant uit Denemarken, is dinsdagmiddag failliet verklaard. Het bedrijf kampte al een tijd met verliezen en een teruglopende omzet door de economische crisis. Een reddingsoperatie mocht niet meer baten.

Het bestuur van Zepto heeft dinsdagmiddag vastgesteld dat het faillissement onafwendbaar was. Voorafgaande pogingen om de kapitaalpositie van het bedrijf te versterken waren op niets uitgelopen, schrijft de zakelijke Deense site Borsen. In zijn recente fiscale derde kwartaal leed Zepto een verlies van 5,7 miljoen Deense kronen omgerekend 766.000 euro, en ook de omzet liep flink terug.

Zepto werd in 2002 opgericht en verwierf vooral bekendheid met zijn op maat in elkaar geschroefde laptops, hoewel het bedrijf in het hoofdkantoor in het Deense Hedehusene ook tv's fabriceerde. Het bedrijf was verder een van de weinige systeembouwers die zijn laptops standaard zonder besturingssysteem aanbood.

De steenrijke Karsten Ree, sinds augustus van dit jaar directeur van Zepto, is de grootste verliezer bij het faillissement. Hij heeft 83 procent van de aandelen in handen en claimt voor 27 miljoen Deense kronen, omgerekend 3,63 miljoen euro, het schip in gegaan te zijn met zijn financiële injecties in Zepto.

 Zepto


Via: Tweakers.net

Heeft u een Zepto laptop met defecten? Wij zullen onze uiterste best doen u te helpen uw klachten op te lossen, menig onderdeel is nog leverbaar van het merk Zepto, of alternatieve onderdelen waardoor uw Zeptop Laptop alsnog weer repareerbaar kan zijn.

Neem contact met ons op, of meldt uw Zeptop laptop direct aan voor reparatie.

]]>
Wed, 18 Nov 2009 17:53:09 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/zepto-failliet
Nieuwe Website http://www.reparatieplus.nl/articles/view/nieuwe-website Sinds vandaag zullen we op ReparatiePlus.nl een nieuwe website hanteren om u van dienst te zijn. De website heeft een re-design ontvangen, maar zal ook veel meer informatie gaan bevatten om u nog beter van dienst te zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op

]]>
Thu, 5 Nov 2009 13:36:12 0100 http://www.reparatieplus.nl/articles/view/nieuwe-website