Contactgegevens:

  • Reparatie Plus
  • Industrieweg 3f
  • 8263AA Kampen
  • T: 038-386 10 51

Aangesloten bij:

ICT WAARBORG

Meest bekeken

Zepto-failliet

Zepto, een laptopfabrikant uit Denemarken, is dinsdagmiddag failliet verklaard. Het bedrijf kampte al een tijd met verliezen en een teruglopende omzet door de economische crisis. Een reddingsoperatie mocht niet meer baten.

Het bestuur van Zepto heeft dinsdagmiddag vastgesteld dat het faillissement onafwendbaar was. Voorafgaande pogingen om de kapitaalpositie van het bedrijf te versterken waren op niets uitgelopen, schrijft de zakelijke Deense site Borsen. In zijn recente fiscale derde kwartaal leed Zepto een verlies van 5,7 miljoen Deense kronen omgerekend 766.000 euro, en ook de omzet liep flink terug.

Zepto werd in 2002 opgericht en verwierf vooral bekendheid met zijn op maat in elkaar geschroefde laptops, hoewel het bedrijf in het hoofdkantoor in het Deense Hedehusene ook tv's fabriceerde. Het bedrijf was verder een van de weinige systeembouwers die zijn laptops standaard zonder besturingssysteem aanbood.

De steenrijke Karsten Ree, sinds augustus van dit jaar directeur van Zepto, is de grootste verliezer bij het faillissement. Hij heeft 83 procent van de aandelen in handen en claimt voor 27 miljoen Deense kronen, omgerekend 3,63 miljoen euro, het schip in gegaan te zijn met zijn financiële injecties in Zepto.

 Zepto


Via: Tweakers.net

Heeft u een Zepto laptop met defecten? Wij zullen onze uiterste best doen u te helpen uw klachten op te lossen, menig onderdeel is nog leverbaar van het merk Zepto, of alternatieve onderdelen waardoor uw Zeptop Laptop alsnog weer repareerbaar kan zijn.

Neem contact met ons op, of meldt uw Zeptop laptop direct aan voor reparatie.