Contactgegevens:

  • Reparatie Plus
  • Industrieweg 3f
  • 8263AA Kampen
  • T: 038-386 10 51

Aangesloten bij:

ICT WAARBORG

Meest bekeken

Vebe Beheer failliet

 Vebe Beheer, het bedrijf achter een reeks van computerverkoopsites, is na een groot aantal klachten en het royement door de Stichting Thuiswinkel Certificaat, failliet verklaard.

Vebe Beheer uit Woerden voerde sites als Laptopmaxx, Gebruiktenotebook, ABCToner en Laptopbeter. Begin december werden Laptopbeter en Laptopmaxx al geschorst door de Stichting Thuiswinkel Certificaat vanwege aanhoudende klachten van consumenten en slechte communicatie. Telefonisch was het bedrijf niet te bereiken en op mail werd niet gereageerd.

Via: Emerce

Gedurende de garantie periode van de Vebe Beheer geleverde systemen zullen wij wederverkopers en klanten geen onderzoekskosten berekenen. Het overleggen van een kopie van de aankoopfactuur kan gevraagd worden. Kan hier niet aan voldaan worden, zal deze regeling vervallen.
Het kan voorkomen dat er binnen de officiele fabrieksgarantie daarvan gebruik gemaakt zal worden.

Heeft u een Vebe Beheer systeem met defecten? Wij zullen onze uiterste best doen u te helpen uw klachten op te lossen, menig onderdeel is nog leverbaar van de door VEBE Beheer geleverde systemen, met meer dan 10.000 gebruikte laptop onderdelen voorraadig zijn wij sinds 2003 in staat onze klanten snel, efficient en voordelig te helpen.

Wij repareren onder andere oplaadpuntenvideokaarten (zonder moederbord replacement), moederborden, herinstallaties,beeldscherm vervanging en vele andere soorten laptop reparaties

Neem contact met ons op, of meldt uw laptop direct aan voor reparatie.

PS. Vermeld bij uw aanmelding altijd dat u VEBE Beheer klant bent geweest.