Contactgegevens:

  • Reparatie Plus
  • Industrieweg 3f
  • 8263AA Kampen
  • T: 038-386 10 51

Aangesloten bij:

ICT WAARBORG

Meest bekeken

Pc4Everyone gestopt

PC4Everyone een leverancier van gebruikte en demo notebooks aan particulieren, scholen en bedrijven is naar eigen zeggen op 29 maart jongstleden gestopt met haar leveringen. Aldaar er geen enkele duidelijkheid bestaat over eventuele afhandeling van service, support, garantie en/of reparaties biedt ReparatiePlus Pc4Everyone klanten het volgende aan:

Gedurende de garantie periode van de PC4Everyone geleverde systemen zullen wij wederverkopers en klanten geen onderzoekskosten berekenen. Het overleggen van een kopie van de aankoopfactuur kan gevraagd worden. Kan hier niet aan voldaan worden, zal deze regeling vervallen.

Heeft u een Pc 4 Everyone systeem met defecten? Wij zullen onze uiterste best doen u te helpen uw klachten op te lossen, menig onderdeel is nog leverbaar de door Pc4Everyone geleverde systemen, met meer dan 10.000 gebruikte laptop onderdelen voorraadig zijn wij sinds 2003 in staat onze klanten snel, efficient en voordelig te helpen.

Wij repareren onder andere oplaadpunten, videokaarten (zonder moederbord replacement), moederborden, herinstallaties, beeldscherm vervanging en vele andere soorten laptop reparaties

Neem contact met ons op, of meldt uw laptop direct aan voor reparatie.

PS. Vermeld bij uw aanmelding altijd dat u Pc4Everyone klant bent geweest.