Contactgegevens:

  • Reparatie Plus
  • Industrieweg 3f
  • 8263AA Kampen
  • T: 038-386 10 51

Aangesloten bij:

ICT WAARBORG

Meest bekeken

OBCS gestopt

OBCS een leverancier van notebooks aan particulieren, scholen en bedrijven is recentelijk gestopt met leveren van producten. Aldaar er geen enkele duidelijkheid bestaat over eventuele afhandeling van service, support, garantie en/of reparaties biedt ReparatiePlus OBCS klanten het volgende aan:


Gedurende de garantie periode van de OBCS geleverde systemen zullen wij wederverkopers en klanten geen onderzoekskosten berekenen. Het overleggen van een kopie van de aankoopfactuur kan gevraagd worden. Kan hier niet aan voldaan worden, zal deze regeling vervallen.
Het kan voorkomen dat er binnen de officiele fabrieksgarantie daarvan gebruik gemaakt zal worden.

Heeft u een OBCS.nl systeem met defecten? Wij zullen onze uiterste best doen u te helpen uw klachten op te lossen, menig onderdeel is nog leverbaar van de door OBCS geleverde systemen, met meer dan 10.000 gebruikte laptop onderdelen voorraadig zijn wij sinds 2003 in staat onze klanten snel, efficient en voordelig te helpen.

Wij repareren onder andere oplaadpuntenvideokaarten (zonder moederbord replacement), moederborden, herinstallaties,beeldscherm vervanging en vele andere soorten laptop reparaties

Neem contact met ons op, of meldt uw laptop direct aan voor reparatie.

PS. Vermeld bij uw aanmelding altijd dat u OBCS klant bent geweest.